dilluns, 14 de març del 2016

BLENDER: FES REALITAT ELS TEUS DISSENYS

T'agrada el disseny 3D? Tens una idea al cap i no saps com fer-la realitat? Blender és el teu programa, tant per fer modelatges, com animacions, donar textura a figures...

A continuació t'exposem alguns exemples del que pots fer amb ell.

D'una banda., l'Ismael Kandy, alumne de 2n de Batxillerat, va realitzar un modelatge 3D d'un skate, i posteriorment va fet una petita animació. Per tal de donar-li més detall, va decidir fer cadascuna de les peces del disseny per separat i ajuntar-les després.Aquest és el resultat final:



Més informació i pautes del projecte aquí.

 Seguint amb el tema del skate, l'Ismael va decidir modelar unes sabates NIKE adients per la tabla, amb resultats com aquest:



Més informació aquí.

També podeu trobar una entrada del mateix alumne d'algunes armes de guerra en 3D dissenyades amb Blender aquí.


D'altra banda, en Pau Fernández, també alumne de 2n de Batxillerat, va realitzar dues tasques amb aquest programa. La primera es tracta de modelar i animar un personatge, fent-lo caminar o saltar.




 Trobareu la guia del modelatge en el seu blog i les animacions en el següent link.


En acabat, en Pau Fernández ens ha permès enllaçar també en aquesta entrada el resultat del seu Treball de Recerca, un vídeo que ens mostra una animació feta precissament amb Blender i que ens dóna una idea de les grans possibilitats que ofereix aquest programa. Enllaç a vimeo del treball aquí.

Si esteu interessats, podeu descarregar-vos Blender de manera gratuita en la seva pàgina oficial.